L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.525
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:27.538

dimarts, 4 de setembre del 2018

El govern de Compromís continua executant millores en els imbornals del poble Compromís contempla, des que és govern de Tavernes. una partida de 10.000 euros en cada pressupost municipal per tal d’atendre a la millora i construcció de nous imbornals en la via pública. Aquests imbornals es connecten al clavegueram i serveixen per a desaiguar els carrers en cas de pluges.

Tots els anys, es procedeix a realitzar un conjunt d’actuacions segons unes necessitats que marquen els tècnics i també segons les queixes rebudes. Així últimament s’han efectuat actuacions de millores en els carrers:  Bixquert, Nou, Dolores Rojas Almel·la, Passeig Lepanto (davant Adisva),  L'U i el Dos i a la plaça 9 d’Octubre (rastell engolidor a l'embornal del final del carrer).
Les fotografies corresponen a les últimes actuacions dutes a cap en diversos punts dels carrers que hem esmentat.