L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimarts, 4 de setembre del 2018

L'Ajuntament presenta el llibre de festes i la programació festiva



El llibre oficial de Festes del Poble va ser presentat ahir per la nit en el saló de plenaris de l'Ajuntament per l'alcalde en funcions, Josep Llácer, i la regidora de festes, Encar Mifsud. A l'acte van estar presents els autors dels articles que formen enguany la part literària del llibre.


L'acte va ser també aprofitat per presentar i confirmar la programació festiva, de la qual ara recordem alguns dels esdeveniments. Per a més informació consulteu la programació complerta que incloem més davall.  Així el dia 7 hi ha l'inici dels espectacles amb les actuacions de La Unión i La Banda de Sau, mentre per a dissabte hi ha el XIV Festival de Xarangues i la Festa Remember que poden ser dos dels actes amb més assistència de les festes.


A partir de les 21 hores tindrà lloc la Baixada del Santíssim Crist de la Sang i unes hores després  el festival de balls popular amb la participació del Grup de Balls Populars la Vall de Tavernes i El Forcat Danses de València. A la  Plaça l'Església hi ha jazz a la plaça de l'Església i la discomòbil amb Brian Cross.


El diumenge, 9 de setembre tindrà lloc la visita del jurat als carrers engalanat amb una ajuda de 150 euros a cada carrer participant i tres premis de  800, 600 i 400 euros per als millors carrers i 200 per a la posada en escena. Eixa vesprada hi ha anunciat l'espectacle de circ The Power of the 80's i a les 20:30 hores el festival de bandes de música.


Dijous dia 13 hi ha actuacions musicals a la plaça Major i orquestra al passeig del País Valencià, mentre que el divendres 14 a la nit hi ha la "nit de paelles" a celebrar al Vergeret i l'actuació d'orquestra.

El diumenge  la processó de la Pujada del Santíssim Crist a las 20:30 hores i l'actuació d' Eugeni Alemany a les 22:30 hores a la plaça Major i acabament dels actes amb focs d'artifici.