L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

divendres, 21 de setembre del 2018

Comunicat remés per la plataforma "Tavernes Viu"


Desde la plataforma Tavernes Viu volem agrair a tots els que heu assistit a la reunió i també pel vostre suport que d'una manera o d'una altra ens feu arribar. També a tots els que no heu pogut assistir per un motiu o altre i ens heu donat ànims a continuar amb la plataforma i s'heu oferit a col·laborar. Volem agrair també a la gent que ens ha compartit per xarxes socials. Ja tenim més de 800 signatures amb només 3 dies. Ha sigut molt gratificant i ens encoratja a continuar endavant amb aquest projecte.

Volem recordar que som una plataforma apolítica, i què, amb independència del partit que governe, lluitem i lluitarem per a què els festivals continuen a Tavernes. Recordar que no anem a posicionar-nos per cap partit polític ni cap ideologia. Som gent del poble que volem que els Festivals i altres esdeveniments no desapareguen.  

Somniem amb un poble viu amb Festiverns, Ibogues, Mediterrànies, Falles, concentracions moteres, holi dreams, concerts de rock locals, remembers, xarangues, fires, batucades, cines, pubs, locals i tots els esdeveniments que estem tenint al poble i la platja. Volem que els nostres fills de Tavernes es queden al poble i la platja per a gaudir de l’oci local. No volem tornar als moments on Tavernes (i la platja) era un poble sense vida on els joves i els no tan joves havíem de buscar l'oci a altres poblacions, amb tot el que això suposa.

Creiem que estos esdeveniments lúdics i culturals aporten riquesa, diversió i donen a conéixer el poble i la platja de Tavernes de la Valldigna. 

Estem a favor d'arribar a un enteniment amb altres plataformes perquè estem realitzant una proposta en positiu sense cap tipus de discriminació per cap opció. Totes les coses es poden millorar amb arguments, diàleg i bon enteniment.

Volem que la gent de Tavernes s'unisca, des de comerciants, associacions de veïns, fallers, xarangues, batukades, moters, músics, estiuejants,  grups polítics, fins qualsevol persona que opte per un poble amb vida, per un Tavernes Viu.  Sabem que som majoria. Tenim arguments amb pes i amb força. Si ens unim podem guanyar. Som una associació en fase incial però amb les portes obertes a qualsevol persona i a qualsevol proposta. Oberta a col·laboracions amb altres associacions i entitats. Qualsevol cosa que necesiteu ens la podeu comunicar per ací.

Si estàs amb nosaltres i vols un poble viu, hem obert una recollida de signatures online en el següent enllaç http://bit.ly/tavernesviu.
Remés 
Fotografies del Festivern, el pròxim festival a celebrar el Cap d'Any

2 comentaris:

Anònim ha dit...

He llegit en un altra post comentaris, que jo interprete es critica a la Cotorra i no es té en compter el treball que fet en anys en favor dels festivals, sempre l'unic blog que els ha defensat i ens ha informat a tots.
Jo no crec que siga criticable dir una veritat tan evident, com fa la Cotorra, com és que la plataforma Tavernes Viu està al costat dels festivals i això ha sigut una constant en la politica de Compromís dirigida als joves i a l'oci.
No veig a la Cotorra fent el mateix que els responsables d'altres partits, que sempre han estat i estan en contra per molt que diguen, i en el seus murs de face es publiquen la foto amb la seua intervenció en l'assemblea al costat de la mesa de la reunió. Ara omplen de lloances els festivals en un clar gest que vol apropiar-se del treball dels demés i això ho usen com a propaganda política quan sempre han estat en contra. Aixi a vore si peixquen a algun ingenu.

Això es denunciable i criticable però ningú ha obert la boca per denunciar-los i tirar-los en cara la falsedat de la seua actuació. No voldria que al final el treball de la plataforma siga fer-los el llit als partits que han estat i estat en contra, i que nomes puguen els van a prohibir.
Els experiments es fan en gaseosa, i els partits en sa casa. Sobrava la convidada. i més dels que són enemics dels festivals, a qui no els vull tornar a vore en l'assemblea, perquè no son de fiar. Qui li ha havia de dir a ella que, més que ningú ha criticat i ha estat en contra dels festivals organitzats per Compromis, que la convidarien i podria omplir-se la boca a favor dels festivals. Que fàcil li ho vam deixar convidant-la.

Anònim ha dit...

Jo també vaig llegir el post i vaig traure dos conclusions:

La primera es que la plataforma porta en el pecat la penitencia. Crec que es cert que està composta per persones de diferents ideologíes e interessos i amb bona intenció, però si vols ser coherent amb aixó no convides a un polític a formar part de la taula presidencial.


La segona es que té igual que després vullgues desmarcar-te i recordar o defendre la teua independència, perque sempre hi haurà algú que et farà vore la llum, algú et recordé que a pesar del que tu digues i cregues, estàs enganyat, perque com s’ha escrit aci “Anit la plataforma va deixar clara la seua postura no partidista, però això no era impediment perquè es comprovara com els joves assistents, i les no tants joves, feien un recolzament explicit a la política que ha dut fins ara el govern de Compromís en el seu impuls als festivals a Tavernes“.