L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.710
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:20.663

dissabte, 22 de setembre del 2018

Oberta la matrícula a les Escoles Municipals d'Arts PlàstiquesSi us agrada la pintura, el dibuix, el gravat o la ceràmica, l'Ajuntament de Tavernes i la regidoria d'Educació us donen l'oportunitat de poder dedicar-vos-hi fent la inscripció en les Escoles Municipals d'Arts Plàstiques.

La inscripció està oberta per a xiquets i adults per al curs 2018/19 i es podreu matricular fins el pròxim dia 5 d'octubre en la Casa de la Cultura,  on podreu trobar més informació sobre aquestes escoles municipals. 

Si voleu aprendre o millorar les vostres aptituds artístiques, alhora que gaudireu descobrint noves tècniques creatives, no us ho penseu més!