L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 13 de setembre del 2018

El dissabte celebrarem el Ball de Disfresses amb l'orquestra Titànic


L’Ajuntament de Tavernes a través de la regidoria de Cultura I Festes ha organitzat per la nit de dissabte, dia 15, el concurs de ball de disfresses, que enguany estarà amenitzat per l'orquestra Titànic. 

Les bases donades a conéixer per l’Ajuntament indiquen que la concentració serà al Carrer Major (davant d’Aquagest), I podran participar-hi totes les comparses amb un mínim de 6 persones que duguen disfressa i que s’hi hagen inscrit prèviament. Atenció: el termini d’inscripció que es fa a la Casa de la Cultura acaba avui dijous a les 14 hores.

Com és costum totes les comparses hauran de fer una representació relacionat amb la disfressa que no serà major de 2 minuts, per a la qual cosa s’ha de portar també abans de les 14 hores d’avui a la Casa de la Cultura la música ben gravada en un CD o USB per a poder comprovar que té bona sonoritat.

Una vegada iniciat el concurs l’ordre d’actuació de les comparses serà per rigorós ordre d’inscripció. El jurat qualificarà la creativitat (es tindrà en compte l’elaboració pròpia del vestuari), l’originalitat, el maquillatge o complements que acompanyen i l’ambientació musical de cada comparsa. 

El veredicte del jurat serà inapel·lable i els premis es donaran a conèixer eixa mateixa nit. 

Els premis establerts són:
- Primer premi: 800 euros. 
- Segon premi: 600 euros
- Tercer premi: 400 euros 
- Millor posada en escena: 200 euros
- Per participar-hi: 50 euros

Les comparses realitzaran com a recorregut: Carrer Major, Plaça Major, Metge Grau, Passeig País Valencià,Metge Fleming, Carrer Major.