L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dijous, 27 de setembre del 2018

L'Ajuntament procedeix a la neteja de dàtils i branques de les palmeres.


La brigada municipal, amb l'ajut de maquinària amb braç articulat i cistella, està procedint a la poda de palmeres. Amb l'execució d'aquests treballs, es procedeix igualment a la tala dels ramells de dàtils.

Els fruits de les palmeres estan ja en procés de maduració i això provoca la seua caiguda sobre les voreres, provocant problemes i essent causa de possibles caigudes dels vianants per relliscades. Així mateix el fet que els dàtils siguen xafats pels vianants provoca brutícia sobre les voreres.

Per millorar la seguretat del pas de ciutadans,  en el cas dels dàtils, i per prevenció de futures caigudes de branques, donat que hem entrat a la tardor i és una estació de forts vents, i que pot afectar l'estabilitat de l'estípit, es procedeix a aquestes tasques.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt be. Son un perill.
L'altre dia vaen caure rames b datils damunt un coxe en la carretera.