L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

diumenge, 30 de setembre del 2018

VI edició del Dia Internacional de la Traducció el pròxim dia 7 d'octubre



Tavernes celebra enguany la VI edició del Dia Internacional de la Traducció a la Valldigna, que es celebrarà el pròxim diumenge, 7 d’octubre, a les 12.00 h, a la Casa de la Cultura de Tavernes (Plaça de l’escriptor Rafael Chirbes.

La jornada enguany estarà dedicada a poetes estatunidenques – de naixença o d'obra– dels s. XIX i XX. 

Com és habitual, en el transcurs de l'acte, tindrà lloc la tradicional lectura col·lectiva de poemes traduïts conduïda per l'escriptora i traductora vallera Encarna Sant-Celoni i Verger. 

Com també és costum en les lectures pot participa-hi qualsevol persona interessada. Esperem que totes i tots hi participeu per tal de donar-li un major ressò a la celebració.

Per acabar, podrem gaudir de l’actuació del grup valler "L'Ajunt de la Bóta" que tancarà l’acte amb blues i jazz en clau femenina.

Ara només cal que ens engresquem i, amb les nostres coneixences i amistats, que anem-hi tot perquè ho passarem de meravella com tots els anys