L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 14 de setembre del 2018

Ball de Disfresses dels menuts a la plaça Rafael Chirbes de la Casa de la Cultura

 
Ahir per la vesprada va tindre lloc la tradicional festa de disfresses dels xiquets i xiquetes de Tavernes amb bona presencia de pares i menuts en la festa.
 
 
L'acte organitzat i patrocinat per la regidoria de Festes de l'Ajuntament va començar en l'ofrena a la Mare de Déu de Lorda, des d'on es va iniciar una comitiva presidida per un gran gegant verd pels carrers el poble i els balls del grup infantil dels Balls Populars de Tavernes, que van omplir de color, alegria i música tradicional del tabalet i dolçaina els carrers .
 
 
Arribats a la plaça Rafael Chirbés, i després de la interpretació de diversos balls pel grup amb l'acompanyament de la dolsaina i tabalet, es va iniciar l'actuació del grup Trobadorets, que van interpretar tot un seguit de cançons infantils.
 
 
Un any més els més menuts i més menudes van poder gaudir de la seua festa particular, on cal destacar la varietat de disfresses dels menuts i l'alegria que expressaven en els rostres.