L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 22 de setembre del 2018

El valler Juan Vicente Climent Espí nou gerent de la Universitat de València


La rectora i el Consell Social de la Universitat de València han acordat nomenar al valler Juan Vicente Climent com a nou gerent de la institució acadèmica, en substitució de Joan Oltra Vidal, en el marc d’un conjunt de canvis en la gestió i polítiques universitàries iniciat per l’equip rectoral, encapçalat per Mavi Mestre, que va prendre possessió el passat mes d’abril. Climent va prendre ahir possessió del càrrec.

El nou gerent, Juan Vicente Climent Espí, és funcionari de carrera del Cos Tècnic Superior d’Administració General de la Generalitat Valenciana, en la qual ha prestat serveis al llarg més de trenta anys, ocupant diferents posicions de caràcter directiu, com ara la direcció del gabinet del Conseller de Cultura i la Secretaria General de la Conselleria de Medi Ambient. 

Compta amb una dilatada trajectòria en llocs de treball de responsabilitat en l’àrea d’universitats i investigació, exercint fins el moment del seu nomenament les funcions de Cap del Servei de Gestió, Prospectiva i Serveis de l’Agència Valenciana d’Avaluació i Prospectiva (AVAP).