L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.148
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:78.555

diumenge, 2 de setembre del 2018

El jugador valler Jaume Grau renova fins el 2020 amb el Reial MadridSegons hem pogut llegir en diversos diaris de premsa esportiva, Jaume Grau,  jugador de Tavernes i que milita en els files del Real Madrid ha ampliat el contracte que el lligava a aquella entitat esportiva i ha renovat el seu contracte fins el 2020.

El club merenga és conscient de la seua projecció i de la bona campanya realitzada en el filial Castilla, després d’haver estat cedit durant una temporada al Navalcarnero.  L’any passat, i entrenat per Solari, va ser un jugador fix en les alineacions,i va diputar 35 partits i va marcar-li un gol al Cèltica "B.

La premsa també destaca el gran paper realitzat en la  passada temporada essent un dels jugadors destacats, cosa que havia cridat a l’interés d’alguns clubs i ha decidit al Reial Madrid a firmar-li aquesta ampliació, com destacava el diari esportiu Marca.

Totes les opinions esportives qualifiquen el jove migcampista valler com a una de les perles del club de Chamartin, i enguany repeteix com a jugador del Castella, informació que també hem pogut llegir en Levante-EMV.


Malgrat la seua residència ara a Madrid, Jaume Grau no oblida les seues arrels i l’equip on es formar de menuts i sempre que si li reclama la seua presència per a qualsevol esdeveniment esportiu, si està a Tavernes, acudeix a recolzar amb la seua presència, com vam poder vore en el passat torneig de cadets “Mariano Carbo”.