L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

diumenge, 2 de setembre del 2018

El jugador valler Jaume Grau renova fins el 2020 amb el Reial Madrid



Segons hem pogut llegir en diversos diaris de premsa esportiva, Jaume Grau,  jugador de Tavernes i que milita en els files del Real Madrid ha ampliat el contracte que el lligava a aquella entitat esportiva i ha renovat el seu contracte fins el 2020.

El club merenga és conscient de la seua projecció i de la bona campanya realitzada en el filial Castilla, després d’haver estat cedit durant una temporada al Navalcarnero.  L’any passat, i entrenat per Solari, va ser un jugador fix en les alineacions,i va diputar 35 partits i va marcar-li un gol al Cèltica "B.

La premsa també destaca el gran paper realitzat en la  passada temporada essent un dels jugadors destacats, cosa que havia cridat a l’interés d’alguns clubs i ha decidit al Reial Madrid a firmar-li aquesta ampliació, com destacava el diari esportiu Marca.

Totes les opinions esportives qualifiquen el jove migcampista valler com a una de les perles del club de Chamartin, i enguany repeteix com a jugador del Castella, informació que també hem pogut llegir en Levante-EMV.


Malgrat la seua residència ara a Madrid, Jaume Grau no oblida les seues arrels i l’equip on es formar de menuts i sempre que si li reclama la seua presència per a qualsevol esdeveniment esportiu, si està a Tavernes, acudeix a recolzar amb la seua presència, com vam poder vore en el passat torneig de cadets “Mariano Carbo”.