L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 7 de setembre del 2018

Sau i La Unión primers concerts, i gratuïts de les Festes del Poble, al pavelló multiusos



Les mítiques bandes SAU (foto superior) i La Unión inicien avui divendres el concerts musicals de les Festes del Poble 2018 amb un canvi d'escenari, que passa del camp del Vergeret al pavelló multiusos per previsió de possible pluges. Prèviament, a les 20 hores hi ha també anunciat un festival de corals a la Casa de la Cultura.

La mítica banda de Vic, SAU, coneguda pel tema avui dia un himne universal “Boig per tu”, junt a La Unión (“Hombre Lobo en París”) compartiran escenari el dia 7 de setembre amb l’espectacle musical “Rock en família: descobrint Queen”, que acostarà a un públic familiar la música i la història d’una de les icones del rock mundial.




El govern de Compromís fa una aposta per una nit musical gratuïta, amb grans bandes en el cartell, reconegudes i conegudes per tots els públics, i d’estils variats. La regidora de Festes, Encar Mifsud, ha ressaltat que “hem volgut oferir un ampli ventall de propostes musicals per a cobrir els gustos de les diferents generacions i, a més, oferir-los de manera gratuïta, per a assegurar el gaudi de grans, jóvens i menuts”. 

A més, i durant les festes Tavernes rebrà les afamades orquestres Seven Crashers, La Pato i Titanic durant la programació dels dies següents, amb la qual cosa el govern municipal de Compromís confia a garantir la celebració dels diferents esdeveniments amb la millors de les amenitzacions musicals.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Uau seven crashers y la pato! Que guai, quants anys que no tocaven al poble. Faran bon jovi i el michael Jackson encara( mode ironic on).