L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

divendres, 31 d’agost del 2018

El Centre Excursionista puja als cims dels Bessiberris (Pirineus lleidatans)


Quatre membres del Centre Escursionista de Tavernes, en concret David Climent, Salva Alario, Dionis Borrás i Salva Salom, van aconseguir fa uns dies fer el cim en als Bessiberris (Nord, Mig i Sud) i el Comaloformo, els quatre cims amb més de 3.000 metres d'altura.

Aquests cims es troben al parc nacional d’Aigues Tortes”, en la zona del parc prop del llac de Sant Maurici i estan connectades per una cresta nomenada "cresta de Bessiberris".

L'escalada va començar a les 7 del matí des de l'estany del riu Malo, coronant en primer lloc el nord, continuant amb el mig, el sud, per finalitzar al Comaloformo a les les 16 hores.

Els muntanyencs estan molt satisfets de l'èxit d'aquesta activitat perquè que l'esmentada cresta té trams molt tècnics on es necessita material d'escalada