L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

divendres, 7 de setembre del 2018

Les obres d’accessibilitat dels carrers Corralot i Travessera Sant Benet, a més del carrer Calvari i adjacents suposen una inversió de 170.000 euros



El projecte preveu l’eliminació de graons dels carrers Corralot i Travessera Sant Benet, l’adequació de la vorera i l’habilitació de passos de vianants accessibles al carrer Calvari.

Les obres de millora de l’accessibilitat dels carrers Calvari, Corralot i Travessera Sant Benet, han donat inici amb l’objectiu d’adequar les voreres i els carrers per a vianants i l’eliminació de les barreres arquitectòniques de la zona de pas dels vianants per tal de fer-los mes segurs i adaptats a totes les diversitats funcionals.

El govern de Compromís ha contemplat unes actuacions que preveuen l’eliminació dels graons dels carrers Travessera de Sant Benet i Corralot, amb la substitució per rampes accessibles per a facilitar el pas a persones amb diversitat funcional. Per altra banda, en el carrer Calvari es preveu l’adequació de 135 metres lineals de vorera per tal de facilitar el pas de vianants. També s’habilitaran passos de vianants accessibles en els encreuaments.


Jordi Joan, alcalde de Tavernes,  ha destacat l’esforç que l’Ajuntament de Tavernes està realitzant en la millora de l’accessibilitat en al via pública. “Hem invertit ja més de 600.000 euros en actuacions en aquest sentit en el que portem de legislatura, als quals ara es sumen aquestes obres per valor d’uns 170.000 euros”.


L’empresa vallera Grau Pascual SA és l’encarregada de dur a cap els treballs, amb una durada de sis mesos, i una inversió de 170.000 euros procedents d’una subvenció de la Diputació de València dins del Pla Provincial d’Obres i Serveis.

Inversió de 700.000 euros més del pressupost 2018 aprovat només per Compromís

L’alcalde ha avançat la inversió dels 700.000 euros contemplats en el programa d'inversions en la via publica dins dels pressupostos del 2018, que foren aprovats només amb els vots de Compromís, per a executar altres actuacions de millora de l’accessibilitat.

Entre les obres de prompte inici estan la reurbanització del carrer Joan d’Àustria, Passeig Lepant i carrer Escorxador; la reparació de voreres a l’avinguda Germanies o la reposició dels aparells del parc accessible de La Goleta”, ha assenyalat l’alcalde.

.