L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.535
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:76.494

divendres, 28 de setembre del 2018

Avui a les 19 hores "XXV Jornada Dones Veïnals de Tavernes"


L’Associació de Veïns “La Valldigna” de Tavernes, amb la col·laboració de l'Ajuntament,  celebra avui divendres, dia 28, la “XXV Jornada Dones Veïnals de Tavernes” sota el lema de “Reivindicació, igualtat i justícia”.

L’acte tindrà lloc en la Casa de la Cultura aquesta vesprada a partir de les 19 hores  i serà inaugurat amb els parlaments de l’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i de la presidenta de l’associació, Maria Lluïsa Grau, que dissertaran sobre el significat i motiu de la jornada que s'hi celebra.

L’historiador José Carlos Casimiro intervindrà  per parlar sobre "Les dones a la Valldigna medieval”, per continuar amb un homenatge pòstum a Conxa Ciscar Mifsud, que va ser Catedràtica de Pedagogia General i Organització Escolar en la Universitat de València, i amb una dilatada vida de dedicació, esforç i d’innovació en les teories de la Didàctica General.

Aquest homenatge es completarà amb un relat de vivències a càrrec de Pascuala Morote, catedràtica de la facultat de Magisteri, Maria Jesús Llinares, Pedagoga i Beatriz Gascón, Psicòloga.

L’entrada és lliure i en acabar l’acte s’oferirà un vi d’honor.