L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.771
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 54.398

dijous, 13 de setembre del 2018

Tot a punt per a la gran paella dedicada a la gent majorDes d'aquest matí que la brigada municipal i voluntaris d'associacions locals treballen per deixar tot a punt el pavelló multiusos que alberga avui, a partir d'una hora la celebració i reconeixement que l'Ajuntament de Tavernes ofereix a les persones majors del municipi.


Un any més, la paella gegant serà cuinada pel restaurant Galbis, un clàssic  i gran expert en la preparació de paelles d'aquest tipus, i on s'espera a oferir vora 1000 racions a les persones majors de la nostra ciutat.L'esdeveniment comptarà amb la presencia de l'alcalde, Jordi Joan, de Compromís i regidors del consistori valler.

Us oferim unes imatges preses fa uns minuts dels preparatius.