L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.337
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.555

dissabte, 15 de setembre del 2018

Avís sobre les activitats festives en cas de pluja


AVÍS IMPORTANTMalauradament, la predicció meteorològica pronostica un cap de setmana fester de nou passat per aigua.El Centre de Coordinació d'Emergències ha emès una alerta de preemergència nivell taronja per risc de ruixats forts  entre les 06:00 del matí de hui dissabte 15 de setembre, i fins les 03.00 de diumenge 17 de setembre, al nostre municipi. Les previsions indiquen que poden caure fins a 40 litres en una hora.Amb este escenari, avancem les modificacions que pot patir la programació en cas d'aparèixer finalment la pluja.📌 17.30h. Triatló infantil (natació, ciclisme, cursa a peu) - CA la Valldigna.

⚠ Condicionada per la pluja. En cas d’aparèixer, l’activitat no es realitzarà.


📌 19.00h. Musical EL LIBRO DE LA SELVA de Saga Producciones (Plaça Escriptor Rafael Chirbés)

⚠ En cas de pluja, l'activitat es traslladarà a la Casa de la Cultura.📌 00.00h. Animació musical amb VALL-TU-KÀ (Plaça Major)

⚠ Condicionada per la pluja. En cas d’aparèixer, l’activitat no es realitzarà📌 00.30h. Concurs de disfresses amb l'orquestra TITANIC (Plaça Major)

⚠ Condicionada per la pluja. En cas d’aparèixer, l’activitat no es realitzarà