L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.769
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:24.915

dijous, 20 de setembre del 2018

27 joves s'incorporen a fer tasques per l'ajuntament dins del programa EMPUJU


27 joves vallers s'han incorporat a l'Ajuntament dins del programa EMPUJU per formar-se en les tasques d’obra pública, pintura, forestal i agrícoles, dirigits per 4 coordinadors extraordinaris. Els nous 27 joves han estat rebuts a l'Ajuntament per l'alcalde Jordi Joan i el regidor de Foment Josep Llacer.

El govern de Compromís ha aconseguit una subvenció de 398.768 euros per aquest programa que permetra als 27 joves  millorar el seu curriculum i incorporar-se després al mercat laboral.

L' EMPUJU és un programa de subvencions d'ocupació destinades a la contractació de persones jóvens en entitas locals, com l'Ajuntament de Tavernes, dins del marc del Sistema Nacional de Garantía Juvenil.