L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

diumenge, 16 de setembre del 2018

Lliurament de premis de les Festes del Poble 2018

 
L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i la regidora de Festes, Encar Mifsud, han estat els encarregats de lliurar -als representants que hi han assistit- els premis obtinguts en el Concurs de Carrers Engalanats, i a les comparses que està matinada han participat en la Nit de Disfresses.

L'acte ha estat celebrat en el saló de plenaris municipal amb l'assistència també de diversos regidors de la corporació. L'alcalde ha assenyalat la importància que té la implicació de carrers i colles de veïns per participar en aquests actes en un moment en que la dinàmica de la vida fa difícil organitzar-se i sumar esforços col·lectius i ha indicat que l'Ajuntament agraeix a tots els participants la implicació i esforç en les festes valleres.
Donació del xec de les paelles a l'Associació Animalista
L'acte ha servit igualment per fer lliurament de la donació de 2.124 euros a l'Associació Animalista de Tavernes corresponent a la recaptació dels tiquet de les 354 paelles que es van inscriure en la nit de les paelles.

Recordem els premis de carrers i de les disfresses:

Concurs de carrers engalanats
 
1r lloc: Carrer La Barca, amb el lema "Bon vent i barca nova"
2n lloc: Carrer Sant Antoni , amb el lema "Valldigvegas".
3r lloc: Carrer Sant Roc, amb el lema "Jocs i Atzar".




Concurs de disfresses
 
1r lloc: "Cotxes de xoc".
2n lloc: "Els cassette-Bic".
3r lloc: "Up, Una aventura d'altura".
Millor posada en escena; "Vallkingues".