L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimecres, 12 de setembre del 2018

Ball de Disfresses Infantil demà dijous a partir de les 19'30 hores


Organitzat i patrocinat per l'Ajuntament de Tavernes un any més, com es tradicional als actes de les Festes Majors, s'ha programat "el Ball de Disfresses Infantil" que de nou omplirà de color i alegria els carrers de Tavernes demà dijous per la vesprada a partir de les 19'30 hores. 

Un any més els més menuts i més menudes gaudiran de la seua festa particular, com la dels adults dissabte per la nit, que s'iniciarà amb una cercavila per la població i la posterior actuació musical del grup Trobadorets a la plaça Escriptor Rafael Chirbés, al costat de la Casa de la Cultura. 

Les festes de Tavernes són i les fem entre tots amb la nostra presència i no cal ni dir que els més menuts són dels que més gaudeixen, per tant cal esperar que acudesquen disfressats i amb moltes ganes de passar-ho bé.