L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 14 de setembre del 2018

El carrer La Barca repeteix com a guanyador dels carrers engalanats de les Festes de Tavernes 2018

 

Els veïns del carrer La Barca (foto superior) han guanyat el concurs de garrers engalanats amb un muntatge amb el lema "Bon vent i barca nova" que ha recreat la Mediterrània en totes les seus facetes, i fins i tot, han reflectit en el seu treball la problemàtica de l’abocament de plàstics al mar. El premi és de 800 euros.
 
2n Sant Antoni i 3r premi Sant Roc
 
El segon lloc dotat amb 700 euros ha estat per a la decoració del carrer Sant Antoni, sota el lema Valldigvegas. El tercer lloc i 600 euros és per al carrer Sant Roc, que ha decorat el carrer sota el lema Jocs i atzar. A més, també han participat en el concurs els carrers Sant Miquel, amb una decoració sota el lema Disneyland i el carrer Alacant, qui ha escollit una decoració esportiva sota el lema Poliesportiu. Cadascún té un premi de 200 euros per la participació.
 
La recollida dels premis serà el diumenge dia 16 en el Saló de Plens de l’Ajuntament de Tavernes a les 12:30 hores. El jurat ha valorat l’ingeni i el gran treball del veïnat, i ha valorat molt positivament la reutilització de materials en els decorats de tots els carrers participants.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i la regidora de Cultura i Festes, Encar Mifsud, acompanyats de la corporació municipal, un jurat professional i alguns veïns, han fet avui de matí la tradicional cercavila pel carrers engalanats, amenitzada per la música dels Dolçainers de la Valldigna.
 
Jordi Joan, alcalde de Tavernes, ha agraït el treball i esforç dels veïns per continuar “una de les tradicions més boniques de Tavernes”, i ha ressaltat la importància d’esta activitat en la cohesió del veïnat i en la reivindicació del gaudi de l’espai públic.
 
IMATGES DELS CARRERS ENGALANATS (Si cliqueu damunt es fan grans)