L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.337
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.555

dimarts, 25 de setembre del 2018

Èxit de la secció Trail del CETV a BarxAquest cap de setmana  el Centre Excursionista de Tavernes de la  Valldigna  (CETV) va estar present al Trail de Barx, on participaren 298 corredors.

Els membres del CETV guanyaren el primer premi per equips en la prova de 14 quilòmetres i el tercer premi per equips en la de 21 quilòmetres.


Els participants de la secció de trail dell CETV en la cursa fóren Carlos Castelló, Juan Bautista Talens, Lluís Pastor, Ximo Escrihuela, Alberto Talora, Gustavo Donet, Pablo Casanova, Adrià Pérez i José Peiró.

La nostra enhorabona