L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 27 de setembre del 2018

Tavernes guarda un minut de silenci per condemnar els assassinats masclistes de Castelló


 
L'Ajuntament de Tavernes ha volgut condemnar els assassinats masclistes de dos menors a mans del seu pare ocorreguts a Castelló amb una concentració silenciosa a les portes del consistori per rebutjar un nou cas de violència de gènere que ha colpejat durament la nostra societat.

Ahir a les 12 del migdia es va guardar un minut de silenci en què els regidors, treballadors de l'Ajuntament i ciutadans de Tavernes es concentraren a la plaça Major i a les portes de l'edifici Braç Treballador per a reafirmar el compromís d'institucions i de la societat per a lluitar contra esta xacra. 

Amb esta concentració han manifestat la solidaritat amb la família de les menors i el rebuig a qualsevol tipus de manifestació de violència contra la dona. També han estat en el record les víctimes assassinades en els atacs de violència masclista ocorreguts ahir a Granada i Bilbao.