L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 28 de setembre del 2018

La Fístula Vallkànika actua avui al Pub Màgik





El grup valler La Fístula Vallkànika actua avui a les 20 hores al Pub Màgik en el que serà una molt bona ocasió per poder escoltar el seu disc "La lluita continua". 
Un nou treball que ens porta a un canvi, o millor dit, a una ampliació d’estils amb noves incorporacions al grup. La "Fístula Vallkànika" ho dóna tot, musicalment parlant,en aquest disc.

Avui una bona ocasió per connectar novament amb aquest grup de cas i que ha tingut meritòries actuacions en festivals, entre elles en l'Iboga Summer.