L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimecres, 5 de setembre del 2018

Inici del voluntariat ambiental a Tavernes i Benifairó



El Grup de Muntanya la Valldigna informa que l’1 de setembre van començar les tasques de voluntariat ambiental de prevenció d'incendis forestals a Tavernes i Benifairó, amb vigilància de les muntanyes i els indrets més importants dels termes de les dues poblacions.

Principalment, les tasques que es realitzaran seran: control i vigilància dels paratges naturals, dels abocaments incontrolats del  terme municipal, així com informar i controlar els horaris de cremes de restes de poda i matolls. 

El Grup de Muntanya vol recordar que la legislació forestal diu que a menys de 500 metres de les zones forestals, no es pot fer foc, a no ser que hi haja alguna autorització especial, com per exemple, els Plans Locals de Crema. Com també, recordar que quan estem en preemergència de nivell 2 i 3, està totalment prohibit qualsevol crema a no ser que aquesta estiga a més de 500 m del terreny forestal. Els rius i barrancs estan considerats zones forestals. 

La Secció de Voluntariat Ambiental del Grup Muntanya Valldigna informa i convida a tots els valldignencs a inscriure's com a voluntaris en l'entitat i aixi participar en aquest Voluntariat Ambiental. Les inscripcions es poden fer a l'email: grupmv@gmail.com.

Les tasques de vigilància s'allargaran fins al 30 de setembre, amb un horari de vigilància  de les 10.00 hores fins a les 20.00 hores.