L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.610
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 34.025

dimecres, 12 de setembre del 2018

La Fundació Integra Valldigna organitza un partit d'exhibició de ColpBol el divendres

 
La Fundació Integra Valldigna, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tavernes, ha organitzat per aquest divendres, dia 14 (Festa local), un partit exhibició de ColpBol en el pavelló Carles Pellicer a les 12 de migdia.
 
El Colpbol és una modalitat esportiva de caràcter innovador i integrador, de gran valor educatiu i formatiu. És un joc col·lectiu que fomenta la màxima participació de tots els jugadors, amb independència del seu nivell físicomotor i les seues condicions físiques, sense importar les diferències individuals, i s’exigeix sempre una gran col·laboració col·lectiva i comunicativa, de manera que el gol siga un resultat del joc d’equip.
 

Recordem que temps arrere els esportistes del Centre Ocupacional La Valldigna es van proclamar campions de la lliga de “Colpbol” organitzada por COPAVA  (Coordinadora de Centros Ocupacionales de la Comunidad Valenciana) disputada a Quart de Poblet.