L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 26 de setembre del 2018

L’Ajuntament repavimenta la solera d’entrada del Camp d’Esports i la part oest del camp de futbol.



L’Ajuntament ha començat les obres de renovació de solera d’entrada del Camp Municipal d’Esports Municipal, molt deteriorada després de diverses actuacions parcials encaminades a renovar l’equipament.

Les obres tenen com a objectiu eliminar eliminaran els desperfectes del terra, homogeneïtzar  la superfície  i suprimir els desnivells que hi ha actualment. La zona d’actuació comprèn el paviment de l’entrada i el perímetre del camp per la banda oest, darrere de les instal·lacions ubicades en la zona de la graderia.

La inversió per atendre aquestes millores serà de 25.000 euros, finançats amb recursos propis. Els treballs els realitza l’empresa vallera Transtonis SL.

El regidor de Compromís, Josep Llàcer, responsable d’Esports, ha ressaltat el “compromís del govern per a millorar les instal·lacions esportives municipals, i la millora contínua de les condicions en què els nostres esportistes poden practicar les seues disciplines”.


150.000 euros per a practicar disciplines d’atletisme 

El regidor Josep Llacer recordat que a aquesta actuació s’hi afegiran les que escometrà pròximament el govern municipal de Compromís amb l’objectiu d’habilitar instal·lacions per a practicar disciplines d’atletisme.

Les noves instal·lacions permetran les eixides de velocitat, el salt d’alçada, el salt de longitud, el triple salt i els llançaments.

El regidor ha confirmat que “en aquestes instal·lacions invertirem vora 150.000 euros”.