L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dilluns, 17 de setembre del 2018

Ciclistes vallers participen en la "Titan de la Mancha 2018"



Un grup de ciclistes vallers del “Gastrobike” va participar el dissabte passat, dia 15, en la prova  "Titan de la Mancha 2018" en la modalitat marató de 112 Km. El club BTT Valldigna ha estat representat per Fran Lledó, i el CETV per Guillermo, però acompanyats per Peñalba, Miguel Xupe, Fermin Clemente i Jorge, que participaven com independents.

La ampla participació en la cursa deixa de manifest la importància de l'afició al ciclisme  de muntanya que hi ha a la Valldigna.


Malgrat ser una etapa relativament plana, la calor, la pols i l'ascens als molins de les diferents localitats per on circula, la converteixen en un repte molt dur per als participants.

Com han indicat els participants, també es una oportunitat meravellosa per descobrir el cor de la Manxa i gaudir de paisatges i moments inoblidables. Els vallers han coincidit a assenyalar que en allò que respecta a l'organització, mereixen un 10 en tots els aspectes.

Remés