L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 21 de setembre del 2018

Les obres de reurbanització dels carrers Joan d'Àustria, Escorxador i Lepant entren en fase d'adjudicació.



El termini de presentació d’ofertes per a l’execució de l’obra de “Reurbanització del carrer Joan d’Àustria, Escorxador i Passeig Lepant" per un valor inicial de 180.000 euros, IVA inclòs,  i un temps d’execució de 3 mesos, ja ha acabat i avui està prevista la obertura de les pliques econòmiques (fotografia superior carrer Escorxador).

Una vegada obertes, l'Ajuntament haurà d'adjudicar l'execució de les obres anunciades en el projecte, que són:

1.  Repavimentació  i    ampliació  de les voreres del carrer Joan d'Áustria,  Escorxador i   Passeig Lepant.

2. Repavimentació del ferm de tránsit del carrer Joan d'Áustria,  Escorxador i   Passeig Lepant.

3.  Adequació a la  normativa  d'accessibilitat vigent del  pas de vianants  en els encreuaments entre el carrer Joan d'Àustria,  Escorxador i  Passeig  Lepant .

4.  Millora  de la  seguretat  vial  dels  encreuaments  on conflueixen  varis  carrers  en diverses direccions de transit.

El conjunt de les obres, tal com hem pogut llegir en el web, es farà com una unitat única atés que són actuacions  en un entorn menut  respecte al casc urbà, i la part tècnica considera que,  si es fan en unitats d’obra independents, pot generar un risc per a la seua correcta execució per la possible descoordinació  de les diverses  unitats d'obra,  en dependre unes d'altres.

Carrer Joan d'Àustria

1'4 milions en millores de carrers i voreres

Les obres en aquest espai urbà, i sobre tot en allò que afecta a la millora de l’accessibilitat i voreres, se suma a les que es venen realitzant en la zona Prado Comarcal-CEIP Alfàndec i carrers del voltants que ha executat obres de millora i passos de vianants en els carrers Rei En Jaume I, Lluís Vives, Mestre Sansaloni, Carrer Gandia, Carrer del Cister i Joaquín Verdú.

També cal sumar les obres executades en l’encreuament dels carrer La Barca i Mitja Galta amb eliminació de barreres arquitectòniques i punt negre d'accidents; a l'ampliació de la vorera del carrer de la Mar fent-la accessible i a les millores d’accessibilitat en tots els passos de vianants i accessos del carrer la Barca a la Plaça del rei Juan Carlos I, en els Sequers. També fa unes setmanes es va iniciar la millora del Carrer Calvari, Corralot i travessera de Sant Benet.

Totes aquestes obres impliquen una inversió del govern de Compromís  sobre els 1'4 milions d'euros, a les quals es poden sumar la reparació de voreres de Germanies i altres i 200.000 euros en actuacions en la zona Divina Aurora.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt be per el Ayuntament poc a poc va arreglant coses que el pp. No va fer i fea falta, era millor fer piscines sense acabar, parkings sense coches, avingudes sense desagues en la platja i la maqueta de la circunvalacio ( si la maqueta) perque res de res de lo que fea falta. Paraules, paraules.