L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

diumenge, 9 de setembre del 2018

Torneig de Festes d'Halterofilia


El club local de halterofília ha organitzat amb la col·laboració de la regidoria d’Esports el tradicional Torneig de Festes amb la participació d’halteres de Cullera, Alzira, el Cabanyal i del club valler.

Un total de 40 halteres de totes les categories han participat en un torneig que s’ha desenvolupat al llarg del matí la vesprada amb un ambient de germanor. A destacar la participació de moltes dones, que cada dia és més habitual en la pràctica d’aquest esport.

El president del club, Francisco Felis, va informar que deixa el càrrec després de 38 anys al front de l’entitat, una etapa que ha estat molt fructífera en triomfs i títols, alguns nacionals, per a l’entitat. Felis va assenyalar la seua voluntat de seguir en el club com a entrenador, alhora que va dir que cal deixar pas a gent jove i que la nova directiva pot comptar amb la seua ajuda.

El regidor d’Esports, Josep Llacer i el propi president Francisco Felix Cardona foren els encarregats de lliurar els trofeus respectius als participants.