L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dilluns, 3 de setembre del 2018

El festival "Sona Baixet Fest(a)" tot un encert i un gran èxit


 El festival "Sona Baixet Fest(a)", celebrat el passat dissabte per la vesprada a l'Avinguda de la Marina es va celebrar amb un molt bon ambient i ampla presencia de públic, sobre tot familiar.

Un éxit total en una nova aposta festivalera del govern de Compromís de Tavernes, en aquest cas dedicat als menuts, i completant per tant l'oferta múltiple durant tot l'estiu. 
 

Molta gent des de l'inici fins el final del festival. Centenars de xiquets acompanyats dels seus pares, mares, iaios i familiars gaudiren i ompliren tots els espais dissenyats amb cura per l'organització del festival (Francesc Burgos i La Casa Calba).
 


Molta participació també en els tallers de manualitats, amb activitats de com fer un peix amb material reciclat, el gastro-espai amb la minidisco, la zona de jocs de Disparatario amb nombrosos jocs de taula i enginy dissenyats amb material reciclat, la cercavila amb dolçaina i tabalet.  


Però sobretot vam gaudir les actuacions per la seua qualitat: primer les titelles a càrrec d'Elisa Matallín, a continuació el genial Xavi Lozano que va fer una demostració de que qualsevol objecte pot servir fer a fer música, fent sonar des d'una rajola fins a una tanca d'obra, passant per una escala, una muleta, una arruixadora fins a un con de senyalització.
I per acabar les actuacions, el mag Wendo que va deixar a tot el públic assistent bocabadat amb els seus trucs.
 


En definitiva i com ja hem dit, un encert del govern de Compromís, i en especial de la regidoria de turisme que dirigeix Pilar Ausina en la programació d'aquesta segona edició del Sona Baixet Fest(a) que ha estat molt participativa, que ha omplit de somriures la platja de Tavernes per acomiadar com cal la temporada d'estiu.