L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dijous, 13 de setembre del 2018

Tavernes homenatja als majors amb una paella gegant



L’Ajuntament de Tavernes ha celebrat avui la jornada que des de fa anys dedica a la gent gran, oferint-los una paella que s’ha cuinat com es tradició en el pavelló multiusos de la zona de Vergeret.


La paella ha estat cuinada per Galbis mentre els assistents a partir de les 12’30 hores que s’han obert les portes del recinte esportiu han anat ocupant els 950 seients i taules que al llarg del mati han preparat la brigada municipal i ja sobre les 13:30 hores s’han repartit les racions de paella a ja uns assistents que omplien de gom a gom el recinte. Prèviament, l'àrea de Diputació de Turisme havia obsequiat els assistents amb un barret clar de palla, per defensar-se del sol, encara que davall del pavelló en no feia.

La paella dedicada per l’Ajuntament a la gent major és un acte multitudinari que compta amb un gran índex de participació, tant pel fet d’assaborir la paella, com d’altres veïns s’hi acosten per presenciar l’espectacle de cuinar aquesta paella gegant i tot el procés que comporta.




La paella ha estat cuinada a l’estil tradicional, amb pollastre, conill i no han faltat ni els caragols. D’eixida ja cridava l’atenció per la molt bona pinta que presentava i el resultat (sabor, punt de cocció...) segons la pràctica totalitat de la gent consultada excel·lent.



L'acte ha comptat amb la presència de l’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i membres de la corporació.  L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, ha dirigit unes paraules on ha expressat el seu content per poder celebrar novament aquesta feta que l’Ajuntament dedica com homenatge als major del poble i de la platja. L’alcalde ha desitjat un bon final de festes  a tots i els ha animat a participar en els actes programats fins el diumenge.



Com a final de festa, l’actuació de José David, molt aplaudida pels assistents.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Vixquen les festes del poble.