L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.525
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:27.538

dilluns, 3 de setembre del 2018

Finalitzen els cursos d'estiu de natacio infantil


 
El  regidor d'esports, Josep Llacer, i la regidora d’Educació, Bea Ferreres, van fer lliurament dels diferents diplomes i medalles als xiquets i xiquetes participants en els  cursets de natació organitzats per la regidoria d'Esports durant l'estiu.
Divendres passat, últim dia, va haver-hi diferents proves de natació dels cursetistes davant de l’atenta mirada dels familiars presents en l'acte com una demostració del que han après durant tots els cursos.
En total han sigut 125 xiquets i xiquetes els que han participat en aquests cursos, dirigits pels monitors i socorristes que han estat durant tot l'estiu al càrrec d'aquestes activitats.