L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 21 de setembre del 2018

Visita i taller didàctic al jaciment de Bolomor per al diumenge 23 de setembre


El diumenge dia 23 hi ha organitzada una visita i taller didàctic a la Cova del Bolomor organitzada per l’Ajuntament de Tavernes, el Patronat de Turisme i el Museu de Prehistòria de la Diputació de València. 

L’activitat consta d’una visita guiada al jaciment i una demostració d’indústria lítica, caça i foc. Començarà a les 11 hores en el pàrquing situat als peus del jaciment, des d’on arrenca la senda que puja a la cova. 

El preu de l’entrada normal és de 4 euros i els xiquets menors de 6 anys 1,50 euros. Es recomana portar calçat còmode i aigua. Places limitades a 100 persones.

Informació i reserves: 645 977 022
E-mail: visitas@bolomor.com
Oficina de turisme de Tavernes de la Valldigna 96 288 52 64. Horari d’atenció al públic dilluns a divendres de 10 a 14.