L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 19 de setembre del 2018

La plataforma "Per un Tavernes viu" recolza la política de Compromís en els festivals



La plataforma “per un Tavernes viu” va confirmar ahir, a pesar de que va deixar clar que no té cap vinculació política i està oberta a qualsevol suggeriment,  que recolza la política duta a cap per Compromís quan als festivals celebrats a la nostra ciutat.

L’acte organitzat per la plataforma va comptar amb la presència al voltant de 150 persones, entre elles l’alcalde de la ciutat Jordi Joan.

Una primera intervenció des de  la mesa de la plataforma, en paraules de Víctor Donet que la presidia, va servir per donar a conèixer que  en breu temps s’han recollit 500 signatures a favor dels festivals.


Víctor Donet va fer un repas dels distints festivals que es fan a Tavernes i deixava clar que, tant els joves com els majors, volen la festa a Tavernes i que no  hagen d’anar-se’n fora de la ciutat per a gaudir-ne. També deixava  clar que les alternatives a la ubicació plantejades per la plataforma que s’ha manifestat en contra dels festivals no són viables des del moment que els festivals han d’estar prop de la gent del poble i  han aportar, oci, publicitat i negoci.

El president d‘ACEPLAT, Santi Escriva, del Restaurant Macario, va manifestar que Tavernes no pot tindre una platja morta, i que es necessita d’aquests esdeveniment per dinamitzar-la, perquè els festivals creen lloc de treball i benefici per a tots.


Jordi Joan: Estem a favor dels festivals i de millorar-los. 

L’alcalde Jordi Joan va fer una intervenció, que resumim, amb une primeres paraules que van ser  “no vaig a entrar en el debat politic”, per a deixar ben clar que el govern municipal de Compromís està a favor dels festivals, perquè  entre altres coses els tenim ja a la nostra casa.


L’alcalde indicava que la tasca complicada era la que ja havia fet Compromís, impulsant, avançant i consolidant els festivals . “Això és el complicat, allò que és fàcil es millorar-ho, i estem en aquest camí, com hem demostrat fins ara”.

 Jordi Joan ha donat un missatge de tranquil·litat i afirmava que “nosaltres partim d’un principi, de la bona fe” per a deixar clar que “una plataforma en contra dels festivals no pot dirigir les directrius de un municipi, encara que ens amenacen en interposar una demanda. L’Ajuntament disposa d’un gabinet juridic que defensara els interessos que beneficien a Tavernes”.
 
Jordi Joan va manifestar que qualsevol iniciativa en positiu i per millorar Tavernes, tindrà el seu recolzament per acabar finalment felicitant aquesta plataforma. Ací es pot escoltar la intervenció de l'alcalde.


Entre les intervencions del públic cal destacar una pregunta del públic, que demanava si la plataforma que s’havia manifestat en contra dels festivals s’ha querellat contra l’Ajuntament.

Li va respondre el regidor responsable de festivals del govern de Compromís,  Josep llacer, qui explica que a hores d’ara no hi ha cap constància que hi haja interposada cap querella, però si confirmava la denuncia davant la Guàrdia Civil perquè intervinguera el Seprona davant un excés de soroll.

El regidor Llacer va fer menció a que, des de l’equip de govern, s’havien mostrat s favor del diàleg i estaven disposat a que alguna persona de Tavernes, en representació de la plataforma contra els festivals, intervinguera per a buscar alternatives i que fins i tot ACEPLAT havia mostrat la seua disposició per a intervindre com mediador en el conflicte.


Per acabar es va informar que la plataforma “Tavernes viu” convida a seguir recollint signatures (al voltant de 15 bars hi participen) i també a col·laborar i a fer aportacions d’idees en benefici de Tavernes.


5 comentaris:

Unknown ha dit...

Som una plataforma apolítica. Hi ha gent de Ciutadans, PSOE, Podem, Compromis, Esquerra, Esquerra Unida, PP , gent que NO vota, gent de les falles, músics, moters, gent de xaranges, gent de la banda, gent de batukades, mares, pares, jovens i no tan jovens, gent que va als concerts, gent que no va a concerts, comerciants, amos de bars, propietaris de restaurants, internautes, gent de la associació contra el càncer, gent de Viure a Tavernes, etc.

Altra cosa esque els polítics o en aquest cas la Cotorra vullga vore les coses a la seua manera. Ha quedat clar que TOTES les formacions polítiques s´han posicionat a favor que era el que voliem. Nosaltres ni recolzem ni deixem de recolzar a ningú. El que em vist es que tenim el recolzament dels comercos, dels bars, de la gent del poble en general. Aixó es el més important. El que volem es que la gent del poble ens recolze i que s´unixca per un Tavernes Viu. Ja portem 1200 firmes. Aixó es el més important que tenim el suport del poble de Tavernes. Per un Tavernes Viu!

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ens sembla desafortunat el matís de que "la Cotorra vulga vore les coses a la seua manera". Nosaltres veiem les coses a la nostra manera, com altres les veuen a la seua. Vosté en eixa frase també les veu a la seua. I li direm que, en aquest món hi ha tants punts de vista com persones.

No podem saber, perquè no s'especifica, el perquè d'eixe matís, però nosaltres vam fer el següent sil·logisme:
1 El govern de Compromís fa una política ferma de defensa i treball pels festivals
2 La plataforma recent creada està a favor dels festivals
per tant i com a conclusió del sil·logime: La plataforma defensa la política de Compromís EN ELS FESTIVALS.

I no hi ha més. I ho hem dit i al principi: una plataforma apolítica, i nosaltres considerem que el seu posicionament a favor dels festivals, representa un posicionament a favor de la política de Compromís, com també el posicionament de l'altra plataforma que també es apolítica, es posiciona clarament contra la política de Compromís. ¿O no és així?

No sabem si vosté parla en nom de la plataforma quan comença dient: "Som una plataforma apolítica" i més tard diu "Nosaltres ni recolzem ni deixem de recolzar a ningú". Nosaltres no ens amaguem i podem dir que sí recolzem a algú, a Compromís, en general i la seua política de festivals en particulars. I si, sabem que les coses poden millorar. Potser ja haurien millorat si altres partits no s'haguessen dedicat anys i anys a barrar, posar impediments, criticar els festivals, i haguessen donat el recolzament que ara diuen donen. Cinisme dur i pur.

I li ho repetim, si la plataforma es posiciona a favor dels festivals, recolza la política de festivals de Compromís, talment com l'altra plataforma quan està en contra dels festivals està en contra de la política de festivals de Compromís. ¿És així o no?

Atenció, sempre ho hem dit ben clar: la política de festivals, no hem dit mai que la nova plataforma recolze en tot a Compromís. I el titular és ben clar: La plataforma "Per un Tavernes viu" recolza la política de Compromís en els festivals

I com que ja som veterans en temes com aquests i en més de 10 anys que portem hem vist que el penell dels partits ha canviat amb el vent electoral, li recordem que MAI CAP PARTIT fins el dimarts passat es va posicionar en favor dels festivals, més bé al contrari, sempre en contra. Nosaltres no ens refiem del que faran amb els festivals, sobre tot del Festivern, alguns "ppartits ciutadans" si arriben a governar. Tenim massa exemples de com pensen referent a tot allò que toque el valencià, i el Festivern és un festival sobre tot valencià i de recolzament als nostres cantants i grups.

I ens alegrem del recolzament de la nova plataforma en el poble. El nostre recolzament també el té la plataforma i seguirem fent-nos farem ressò de tot allò que faça en recolzament dels festivals. Tenen les portes obertes i un email a la seua disposició per tot allò que vulguen: lacotorradelavall@gmail.com

Anònim ha dit...

Jo ho tinc clar i sé qui està a favor i qui en contra per molt que ara diguen i també sé que el PPSOE han fet la punyeta tot lo que han pogut i més,i Ciutadans són falsos per complet i estan en contra, només cal vore els articles dels diari del seu jefe. I votaré Compromís perque m'assegura que seguiran els festivals i continuare assistint a concerts de grups internacionals de primera fila en el poble.

Anònim ha dit...

he llegit els dos dos comentaris primers, de veritat, després de tot el treball fet en anys per la Cotorra en favor dels festivals quan era l'unic blog que els ha defensat i ha informat a tots, i molt abans d'apareixer plataformes en el seu favor i en contra. No crec que vullga ara la Cotorra aprofitar-se ara del treball de ningu ni que tampoc faça massa falta dir quin ha sigut el treball de Compromis.

No veig a la Cotorra fent com els responsables d'altres partits, que sempre estaven en contra, i ara en el seus murs de face trauen la foto amb la mesa de la reunió, s'omplien de lloances als festival i el que fan es apropiar-se del treball dels demes i fer-se propaganda politica quan sempre han estat en contra. Això si que es denunciable i criticable, i ningu ha obert la boca denunciant-los i tirant-los en cara la falsedat de la seua actuació.

Anònim ha dit...

Tienes toda la razon el anonimo de las 14,07 el ppsoe i ciudadanos ahora, antes era pp desde las provincias se han dedicado a criticar todo lo de los festivales. Y ahora por arte de magia," perdon " por que vienen elecciones son los defensores. Cuanta falsedad i es que por ir en contra de Compromis no han mirado el bien de la ciudad, solo en criticar y decir falsedades. Vivir para ver.