L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.283
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:7.625

dissabte, 1 de setembre del 2018

El festival "Sona Baixet Fest (a)" se celebra avui dissabte



El govern de Compromís aposta pels festivals i Tavernes és una de les poques localitats amb un festival-espectacle dedicat als menuts amb actuacions musicals, de màgia, tallers artístics i jocs creatius.

Avui dissabte, 1 de setembre, els més menuts de Tavernes i els seus visitants poden acomiadar-se de l’estiu amb una gran festa: el festival "Sona Baixet Fest(a)", que de nou torna a la platja de Tavernes per oferir un munt d’activitats per a tota la família. 

L'inici serà a les 18:00 hores i fins a les 21:30 es succeiran els espectacles en els distints espais habilitats al llarg de l’Avinguda de la Marina, i on s’inclourà també un gastroespai, un punt d’informació i marxandatge, així com la minidisco per amenitzar la festa a càrrec d’El Triangulista.

La regidora de Turisme, Pilar Ausina, ha assenyalat “la singularitat i l’atractiu d’aquesta proposta dirigida a un públic familiar, però en especial, als més menuts”. Segons indica, el govern de Compromis vol que els més joves puguen acomiadar els últims dies d’estiu amb una gran festa que ofereix una gran diversitat d’activitats que garanteixen la diversió.


Una festa per als menuts i per a tota la família
                                                                      
El programa del festival Sona Baixet Fest(a), ideat per LaCasaCalba, ofereix una gran varietat d’activitats per a tota la família. Així, l’esdeveniment començarà a les 18h00 amb els jocs populars a càrrec de Disparatario. A les 18h30 començaran els tallers conduïts per l’artista Pepa Castillo, amb els quals els més menuts podran dissenyar i emportar-se a casa els seus propis peixets construïts amb materials reciclats. Amb el tret d’inici de les activitats, començarà també la cercavila amb tabal i dolçaina que discorrerà per l’Avinguda de la Marina, i que es repetirà en dues ocasions més, a les 19h05 i a les 20h20.

Les actuacions musicals començaran amb Elisa M. Matallín a les 18h15, amb el seu espectacle Títeres de Cuento, que aproparà els més menuts les històries de l’escriptora Gloria Fuertes. A les 19h30 començarà l’actuació musical de Xavi Lozano, Tubs del món, i a les 20h40 tindrà lloc una actuació de màgia amb el mag Wendo.

El mestre de cerimònies del festival serà El Triangulista, personatge interpretat per l’artista i productor Francesc Burgos, que donarà detalls del desenvolupament de la jornada per a que grans i menuts no es perden detall. I tot, amb el toc d’humor satíric que el caracteritza.

Totes les activitats del festival són d’accés lliure i gratuït. Els horaris i la informació dels espectacles es poden consultar al portal digital www.sonabaixet.com o a la web www.tavernes.es.