L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 19 de setembre del 2018

L’Ajuntament avança amb el Pla d’Inversions en la Via Pública del carrer Calvari i adjacents.



Aquestes suposen 170.000 euros d’inversió i la despesa total del Pla d’Inversions en la Via Pública ja és de 575.000 euros. Hi ha previst més de 1’3 milions en el vial perimetral de la platja, guals accessibles del Divina Aurora i reurbanitzar els carrer Escorxador, Joan d’Àustria i adjacents.

L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, visitava ahir les obres de reurbanització del carrer Calvari i adjacents i podia comprovar com avancen a bon ritme a només unes setmanes del seu inici. Actualment es treballa en la Travessera de Sant Benet per a eliminar els graons i substituir-los per una rampa que millore l’accessibilitat.

Jordi Joan, en el transcurs de la visita, destacava l’esforç del el govern de Compromís en executar projectes per millorar l’accessibilitat en la via pública i l’estat de voreres i guals. “Seguim actuant en la via pública i en les voreres per a eliminar barreres arquitectòniques dins del Pla d’Inversions en la Via Pública decidit pels ciutadans vallers” ha assenyalat l’alcalde.


El projecte contempla l’adequació de 135 metres lineals de vorera per a facilitar el pas de vianants en el carrer del Calvari i l’eliminació dels escalons dels carrers Travessera de Sant Benet i Corralot, que seran substituïts per rampes accessibles i així s’afavoreix el pas a les persones amb diversitat funcional.  Com en totes les actuacions, s’habilitaran passos de vianants accessibles en els encreuaments.

Les obres amb un cost de 170.000 euros es financien amb una subvenció de la Diputació de València  i estan executades per l’empresa vallera Grau Pascual SA amb una durada de 6 mesos.


El govern de Compromís du executades per ara obres per valor de 575.000 euros dins del Pla d’Inversions en la Via Pública nascut el 2016 des de les assemblees veïnals realitzades per barriades. Algunes de les obres ja executades són la reurbanització del carrer Mestre Sansaloni i zona del Prado, amb els carrers adjacents i la repavimentació del carrer de la Barca i els accessos a la plaça Rei Joan Carles.

D’altra banda, també hi ha pressupostades actuacions en la via pública per valor de més de 1’3 milions d’euros, entre els quals està el vial perimetral de la platja de Tavernes, l’execució de guals accessibles en el Divina Autora i la reurbanització de la zona de Joan d’Àustria i adjacents.