L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

diumenge, 2 de setembre del 2018

Es du a cap la millora de l'accessibilitat en la plaça del Prado, enfront del Centre de Salut



El govern de Compromís continua amb l'execució del pla de millora general de l’accessibilitat de la zona del Prado Comarcal i zones adjacents, i ara li ha arribat al torn a distintes voreres de la mateixa plaça del Prado Comarcal.

Les obres s’executen en les voreres enfront del Centre de Salut amb una millora de l’accessibilitat gràcies a la construcció de passos accessibles a quota zero,  paviments tàctils i franges visuals per facilitar el pas a les persones amb mobilitat reduïda, una necessitat d'actuar més evident quan parlem d'accessos al  Centre de Salut. 

Detall d'un pas i vorera accessible
 Aquesta millora continua els treballs efectuats des de fa uns mesos en les voreres i carrers La Granata i Lluís Vives, ambdos per facilitar l'accés als jocs infantils de la Plaça d’Espanya, i altres carrers de la zona com el Rei En Jaume I, Mestre Sansaloni o Carrer Gandia, entre altres.

Tot això suposa una inversió de 210.000 euros que ha servit entre altres coses per actuar, en 11 encreuaments de carrer i així millorar l'accessibilitat de la zona sud de la ciutat i alhora corregir deficiències en aquest aspecte d'aquests carrers on mai no van actuar els anteriors governs per solucionar-los. 



Com ja hem informat, el govern de Compromís porta invertits més de 600.000 euros en l’actual legislatura en obres de millora d’accessibilitat. A més de tota la zona del Prado i CEIP Alfàndec que acabem de recordar, cal citar l’encreuament dels carrer La Barca i Mitja Galta, amb eliminació de barreres arquitectòniques  així com ampliar les voreres del carrer de la Mar  per facilitar el pas de les persones.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt bones obres, ya que es una zona en molt de moviment i estava falta de una bona remodelacio.