L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 12 de setembre del 2018

Perfecto Benavent respon les acusacions d'un sindicat policial fetes a Onda Naranja Cope

El regidor responsable de l’àrea de personal i primer tinent alcalde de l’Ajuntament de Tavernes, Perfecto Benavent, ha respost les acusacions que fa uns dies va manifestar en Onda Naranja Cope el responsable d’un sindicat de Caps de la Policia.

Benavent ha respost les acusacions de discriminació a un inspector de la policia local, recordant la sentencia emesa fa uns dies on el jutge desmentia qualsevol senyal de discriminació, i al hora ha aprofitat per a recordar altres sentències favorables a l’Ajuntament en qüestions laborals.

El regidor ha negat que hi ha actuació política en la problemàtica de l’agent, i ha indicat que els treballs que efectua en un sindicat al qual representa – i que no és el mateix sindicat que va fer les declaracions a la ràdio- així com els dies que pren per exercir aquesta tasca sindical, són l'impediment per a poder assignar-li tasques complexes de gestió.
 
El regidor ha aprofitat per a fer un repàs de quina era la situació del cos de la Policia Local abans de Compromís (repartit en tres plantes de l’Ajuntament, sense espais propis, ni dotacions de materials o equipament, etc) i com Compromís ha dotat el cos d’un espai propi, un "reten" propi  amb més de 2.000 metres, on disposen d’unes instal·lacions modernes i eficient.

Perfecto Benavent ha  fet també un repàs de la situació de l’Ajuntament des de l’any 2011 en fer-se carrer Compromís de l’alcaldia, amb un Ajuntament en fallida econòmica, un deute galopant amb els bancs i molts deutes amb proveïdors, a la situació actual amb superàvit i on s’ha reduït el deute de 20 milions als 8 actuals, i es poden dedicar diners del superàvit a inversions tot i que, com ha remarcat, el pressupost actual és d'uns 15 milions, un 30% menys dels que tenia el PP quan va arruïnar l’Ajuntament.

Però millor que fer una explicació detallada de l’entrevista, molt sucosa i aclaridora als veïns i veïnes de temes policials, val més que vostès escolten completa l’entrevista. 



12 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt ben explicat per el Sr. Perfecto desmuntant totes les barbaritats de eixa ppersona.

Anònim ha dit...

Molt bé Perfecto!!!!

Massimo ha dit...

A vore, no soc neutral: soc italià, soc de esquerre, i Perfecto em va a casar fa un any.
Pero jo crec que tots tenim que treballar i que els diners que ens donen a final de mes corresponen a objectius.
Ara, si treballes tambè per el sindicat, molt bè, estic de acord, pero sas molt bè que no vas a estar tors els dies fent policia i tens objectius que et mana el sindicat mateix, i sons objectius que tinen els mateix valor de els de policia.
No et donen molta faena? Pues es que no estas moltes dies al despaix.
Demanes dies de treball sindical quant ha Iboga o Festivern? Això a mi em pareix que estas profitant del teu encarrec sindical, pero es llegal i pots fer-ho.
Home, deixia de queijar, que tambè el jutje no et dona la rahò: calla i AU!

Anònim ha dit...

No he escoltat l entrevista. He llegit el resum i els comentaris. I ho dic ben clar: el resum es MENTIRA

Anònim ha dit...

Pues escolta-la que no té desperdici i com sempre Perfecto parla claret i amb la veritat per davant. Igual resulta que també és mentira el fallo del jutge en sentencia i que la Cotorra ha publicat i que diu "no constatar-se ninguna asignación de funciones, turno de servicio ni ninguna otra activitat discriminatòria por part de la prefectura". Massa familiaritat es veu que tens amb Gines

Anònim ha dit...

jo he llegit el resum i he escoltat l'entrevista: tot és de veritat. Encara ha sigut massa tibio el regidor. en tot el que ha fet i no ha fet estos anys eixe element, més coses tindria que haver dit. És de veres que se'n va de jefe a altra població? pues que demostre allí lo bo que és

Anònim ha dit...

El que estic veguent es sou els reis de la manipulació. Me heu decepcionat i molt. I no se quines raons hi han baix eixa defensa del que es indefendible. Se que hi han sentencies judicials en contra vostra per este cas. Ho se. I mes de una i mes de dos

La Cotorra de la Vall ha dit...

En el cas que afecta a Gines que és el que ací es parla, totes les noticies que tenim són sentencies en contra seua, començant pel cas dels "desaires" per dir-ho aixi a l'alcalde actual. Desconeixem alguna sentencia particular seua a favor. Per tant vosté que coneix les de a favor (estem parlant de sentències personals, no generiques del cos policial), ens la podria dir (numero de sentencia, jutjat, tema i fallo del jutge) perque així una altra vegada no el decepcionem.

També hem de recordar que va ser un sindicat policial qui va iniciar un procés judicial contra ell pel nomenament irregular com a intendent, per una prorroga de comissió de servei il·legal.

Anònim ha dit...

Personals? El que ha pagat ha sigut el poble. I si no sabeu el que ha pagat l ajuntament...El que em sembla mes roïn de tot és que heu intentat destroir a una bona persona.
Aci no tinc temps ni ganes de demostrar el que ja sabeu. Tal vegada en un altre lloc.
Eixe cinisme ha sigut massa. De veres vos pregunte: per qué? Era necessari tot aixó?
Se que aneu a contestar cara a la galeria bones paraules i tot aixo. A mi no em fan falta. Ja en tinc prou

La Cotorra de la Vall ha dit...

Disculpa però ací no hem intentat destruir ningú, ni mai hem iniciat cap noticia de tema judicial referida a la policia sinó ha estat per aclarir o expressar la nostre posició sobre algunes de les qüestions judicials airejades en premsa pel sindicat CSIF majorment(qui està en eixe sindicat? i on sempre era un tirar per terra a l'Ajuntament i Jordi Joan.
Que prompte oblidem els pals i totes les actuacions fetes amb objectiu de pegar a l'alcalde, les burles i critiques personals, les filtracions a l'oposició per buscar el seu desprestigi.
I ens parles de cinisme? Tots aquest assumpte no l'ha iniciat la Cotorra, sino un sindicat provincial amb declaracions a Onda Naranja Radio, ampliades i reproduïdes, pel blog local del PP i altres mitjans afins. I ens parles de cinisme quan ací l'únic que hem fet ha estar reproduir les manifestacions de Compromís a través del regidor de personal com a resposta a l'atac foribund d'un sindicat? En nom de qui actuava el sindicat?
I t'ho repetim: mai hem iniciat nosaltres un tema judicial referent a la Policia Local. Una altra cosa es que aci hagem reproduit un tema ja aparegut en la premsa comarcal, talment com fan altres blogs. I una cosa nosaltres li tenim un gran respecte al cos de la Policia Local perquè sabem i valorem la tasca que fa, encara que no t'ho cregues.

Anònim ha dit...

Sr. Anonim de les 11,31 voste vol defendre lo indefendible. Lo de Onda Naranja que li va pareixer tanta barbaritat i falsetats. I vols que callen pues no, tenen que dir la seua opinio.

Anònim ha dit...

Molt ben explicat, Perfecto!