L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dissabte, 8 de setembre del 2018

La música ompli la primera nit de Festes del Poble 2018



La primera nit oficial de Festes del Poble (la nit d’ahir divendres) va ser majorment ocupada per les actuacions musicals, bé pel Festival de Corals, bé per distints conjunts que ompliren la programació fins les 3 de la matinada.

El festival de Corals va tindre com a protagonistes les tres agrupacions de Tavernes: Cor EPA Bolomor, Cor de Cambra Quinzedemarc i la Coral Polifònica Marinyén, en un acte celebrat a la Casa de la Culltura.

El cor EPA Bolomor va interpretar les peces “Tramussos d’Àfrica”, “Somnis”, “Cuéntame” i “O vosso Galo Comadre” dirigida per Ximo Mifsud Almiñana.


El Cor de Cambra Quinzedemarç, dirigit per Fran Lledó, interpretava “A tu lado”, “Fratello sole”, “Bella Ciaio”, “El cavaller enamorat” i “Kaliole kukulale.


La coral Marinyén cantava “Senze nina”, “Din dirin din”, “La rosa amarilla”, “Nerea Izango Zen” i “What a wonderful world” també dirigida per Fran Lledó.

Al finalitzar, i com cloenda de l’acte, les tres corals dirigides per Fran Lledó interpretaren la cançó “La reina del placer” (fotografia que obri l'article).

Els concerts dels grups musicals al pavelló multiusos 

La Unión, amb una bona interpretació del cantant i lider Rafa Sánchez, amb 30 anys dalt des escenaris va fer recordar a molts dels assistents les seues millors i ben conegudes cançons (Sildavia, Hombre Lobo en Paris...), que van ser  corejades pel públic assistent.




La veterania del grup es va fer notar amb una gran participació de la gent i, es veia la gent més major, potser la que va viure la seua millor època molt implicada amb el cantant.

El concert de Sau va ser una veritable demostració de professionalitat, de bon fer en l’escenari, amb una posada en directe espectacular, tant en so com en els efectes de llums dels focus.


Una llàstima que, potser perquè ja s’havia fet molt tard, molts dels espectadors  se n’havien anat del pavelló multiusos on es van celebrar els recitals en previsió de la pluja. Les valoracions dels assistents apuntaven a que van ser, amb diferencia, el millor de tota la vetlada musical.


Havia obert els recitals un “Tribut a Queen” que musicalment no tenia res a dir, amb un ritme correcte i musicalment ben interpretades les peces de Queen. Llàstima de la  manifestació política del cantant, no el més adequat en un recital.

PD: Demanem disculpes al Cor EPA Bolomor. No disposem de cap foto de la seua actuació


1 comentari:

Veïna ha dit...

Jo soc d’una época i d’un país en que els cantants tenien molt a dir respecte a la política d’aquest país, de fet pot ser i tot varen influir en fer-la canviar per a millor. Feren pensar a la gent, i els seus himnes animaren a reclamar democràcia. Avui malauradament hi han molts motius per tornar a despertar la gent, per a que se n’adone que els drets i la democràcia es perden si no es lluiten per ells, i és el que està passant.