L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.652
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:30.599

diumenge, 9 de setembre del 2018

Festival de Xarangues Festes del Poble 2018


Ahir de matí es va celebrar el tradicional Festival-Concurs de Xarangues a la plaça Major, encara que en realitat la festa estava en molts llocs de Tavernes gràcies als passacarrers i actuacions dels grups en distints bars.


L’ordre d’actuació havia estat prèviament marcat per un sorteig celebrat el passat dia 4 i quedava així:

1°. Xaranga “Xe, això ho pague jo” de Tavernes.

2°. Xaranga “Xe que Xaranga” d’Alginet.

3°. Xaranga “La Jarranga” de La Pobla de Vallbona.

4°. Xaranga “MDF” del Palmar.


La decisió del jurat va ser: 

“MDF” del  Palmar:- millor peça xaranga i 300 euros

“Askampa al poll” d'Alzira: millor pasdoble i 300 euros

“La jarranga” de La Pobla de Vallbona: premi punts de referència i 200 euros

 Cal remarcar que totes les xarangues pel fet de participar en el festival reben una ajuda de 800 euros, als quals se sumen els euros dels premis.

 
L’acte ha comptat amb la presència de la Secretaria Autonòmica de Serveis Socials, Helena Ferrando Calatayud, de la Directora General de Serveis Socials,  Mercè Martínez Llopis, i del Secretari de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Francesc Gamero Lluna, els quals van estar acompanyats per l’alcalde Jordi Joan i regidors del govern municipal (fotografies superiors).