L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimarts, 11 de setembre del 2018

El Jutjat 7 del contenciós-administratiu del TSJ considera que Compromís no discrimina a l'excap de la Policia Local



El jutjat 7 del contenciós administratiu del Tribunal Superior de Justícia de València ha rebutjat i ha fallat en contra del recurs presentat per l’antic cap de policia de Tavernes i, a més, el jutge el condemna a pagar les costes del judici.

La sentencia del tribunal es va difondre fa uns dies amplament per les xarxes i grups de WhatsApp - no oblidem que les sentències són públiques-, i en ella tothom va poder llegir com el jutge de l’esmentat tribunal indica “que resuelve desestimar las pretensiones de l’actor (o siga, l’ex cap de la policia local) por no constatar-se ninguna asignación de funciones, turno de servicio ni ninguna otra activitat discriminatòria por part de la prefectura. Todo ello con expresa condena en costes a l’actora (o siga a l’excap de la policia)".

Aquesta sentencia és dicta, segons es pot llegir,  a un recurs elevat per l’anterior cap de la Policia Local a una decisió de l’aleshores regidora de Seguretat Ciutadana i responsable de la Policia Local, Llum Sansaloni. La regidora no li va atorgar a l’inspector uns dies lliures perquè considerava que no li corresponien, i així ho reconeix també el jutge en donar-li la raó a la regidora.   

En un punt de la sentència, el jutge diu ben clar que no troba cap actuació discriminatòria de la prefectura envers a aquest inspector. Textualment ho recull  a la sentencia quan afirma que no constata “ninguna otra actividad discriminatòria por parte de la prefectura”.

La difusió d’aquesta sentencia per la xarxa s’ha produït després d’unes manifestacions fetes per un responsable del Sindicat de Caps de la  Policia a Onda Naranja Cope i en les quals indicava que aquest inspector vivia en un estat de discriminació total respecte als altres dos inspectors i membres de la Policia Local quan a distribució de treballs i torns, entre altres qüestions.

1 comentari:

Anònim ha dit...

En las provincias se pide un expediente reservado por el PP por las noticias que le llegan de lo que pasa en la policía de tavernes, la fuente de la noticia debe ser la misma, esto es, el ex jefe. Con esta sentencia tampoco tienen suficiente y llevan siete años con lo mismo. Que triste hacer política con la policía, esta política del PP ha caído muy bajo si es que quedaba algo de fondo por explorar.