L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 19 de setembre del 2018

L'ESTAT DE LA QÜESTIÓ: Aquell Festivern del 2011 s'ha convertit en una mar de festivals




Anit la plataforma va deixar clara la seua postura no partidista, però això no era impediment perquè es comprovara com els joves assistents, i les no tants joves, feien un recolzament explicit a la política que ha dut fins ara el govern de Compromís en el seu impuls als festivals a Tavernes. 

Del Festivern del 2011, el primer i celebrat amb por, perquè ningú no sabia que passaria i quina seria la resposta dels vallers, hem passat a ser la ciutat de "la mar de festivals", amb opcions per a tots els estils, gustos i publics, que han servit per visualitzar la ciutat i la platja, donar alternatives a un oci abans inexistent, i ser motor de la potenciació turística en la nostra ciutat. Tot i sense oblidar els beneficis que repercuteixen en el sector hostaler i  comercial de Tavernes.

Des del 2011, primer Festivern, el govern de Compromís, ha hagut d'enfrontar-se sempre amb la voluntat i les postures en contra de dos dels partits, els que tenen més regidors en l'oposició del consistori. I ahir es volien mostrar com a defensors quan sempre han estat en contra i han posat dificultats a la celebració. Cinisme.

Els plenaris des del 2011 fins ara està ple d'actuacions en contra dels festivals, però ha estat tindre l’horitzó d’eleccions a la vista, a més de comprovar la postura d'un ample sector de la societat, per canviar d'idea i presentar-s'hi en l'assemblea per fer creure el contrari. Com si la gent fóra babau.

¿Què volen ara aquesta gent, que sempre ha estat en contra? No enganyen a ningú. I ahir es va quedar ben palés en l'escridassada que reberen davant les seues explicacions. I els comentaris que se pogueren escoltar després ho deixaven clar: si arriben a governar, adéu festivals, era una opinió bastant compartida en els assistents.


L'aposta del govern de Compromís pel Festivern  va servir per posar a Tavernes en el mapa i sobre tot per transformar els Nadals: Tavernes va passar de ser un poble mort, on els joves i no tant joves fugien, a ser la localitat més viva, més alegre i més festiva del País Valencià en el Cap d’Any. 

I una mare ho comentava: “mai agrairem prou a Compromís els anys de tranquil·litat que ens han donat, en fer que els nostres fills no agafen el cotxe i passen el Cap d’Any a Tavernes, sense cap perill”.

La llavor plantada amb el Festivern, va créixer esponerosa amb altres festivals, com l’Iboga o enguany la Mediterrània, sense oblidar altres més petits com “Pop al Carrer”, “Sete Sois Sete Luas” oi el festival de corals. De tot això es parlava i es reconeixia el gran treball de Compromís en omplir les aspiracions de milers de joves i, no tan joves de Tavernes.

Els joves, i els no tant joves, ahir demostraven que tenen clar on ha estat cadascú en aquests 7 anys, que saben perfectament que ha defensa cadascun dels partits en el consistori valler des del 2011, que coneixen quin partit ha volgut donar-los una alternativa d'oci i fer de Tavernes una ciutat viva, dinàmica i amb projecció per al turisme.

Pensem que això ha estat determinant a l'hora del naixement de la plataforma "Per un Tavernes viure", així com del recolzament que donen als festivals i a la política del govern de Compromís quan a festivals, tot  davant d'aquells que com es deia ahir "es queixen de tot, i no accepten res en una platja turística".

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sort que tots saben les ideas de alguns. Sempre en contra dels festivals i criticanto tot i fen blau a Compromis . Milacre ara son
els defensors es pensen que enganyen a la gent.

Anònim ha dit...

Menuda xiulada ahir a la lider del PP quan va dir que apoiava els festivals. Que poca vergonya que té.