L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 23 de març del 2023

El decàleg de les preguntes sobre la piscina coberta que el PP no respondrà mai.

 

 

La candidata a l’alcaldia pel PP ha aprofitat la visita del seu diputat autonòmic Luís Martínez per carregar les tintes sobre la piscina coberta. Com ens té acostumats, ha amagat més de quatre veritats, no ha donat cap informació sobre les causes de la situació de la piscina. Ha fet una informació interessada, només allò que al PP li interessa, en una informació esbiaixada que està massa prop de l’engany a la ciutadania.

 

No entrarem en la història de la piscina, ni recordarem els processos judicials. Son massa sabuts. Li farem unes quantes preguntes amb l’esperança que algun dia ens les responga. No ho fem per nosaltres, ja coneixem les respostes, sinó per la ciutadania, perquè conega millor la història.

 

 

 

 

 

Heus ací les 10 preguntes, tot un decàleg:

 

 

1. Per què el PP va adjudicar l’obra de la piscina a una empresa insolvent, valorada amb un 0 (zero) en l’anàlisi de la viabilitat econòmica per la Intervenció Municipal?

 

2. Per què el PP va acceptar i va deixar que l’empresa realitzarà altres obres com la terrassa exterior que dona al parc o la imponent cafeteria-restaurant?

 

3. Estaven eixos modificats de les obres aprovats pels tècnics? Quants milions d’euros, repetim milions d’euros, va augmentar el cost de 2’6 milions del projecte de la piscina?

 

4. Per què els arquitectes i tècnics de l’empresa constructora no firmaren les certificacions d’eixos modificats? Va ser el govern de Compromís qui es va menjar el marró i solucionar el problema, que va suposar com hem dit, milions més de cost.

 

5. Quin interés va haver en aprovar una piscina més pròpia d'un poble de 80.000 habitants, amb instal·lacions com  cafeteria-restaurant que té uns extractors que ni grans restaurants tenen, sense oblidar els gimnasos,  pàdels, sauna com si fórem una gran capital?

 

6. Amb quants mils d'euros van subvencionar la Generalitat i la Diputació (els dos amb govern del PP en aquells temps) els 2’6 milions pressupostats per a les obres de la piscina?

 

7. Per què el PP de Tavernes no va recolzar ni va votar a favor de la iniciativa del govern de Compromís de recuperar per via judicial la piscina per al poble?

 

8. Per què el PP de Tavernes no va recolzar ni va votar a favor d’acudir al dictamen jurídic del Consell Jurídic Consultiu de la Generalitat que havia de donar arguments a l’Ajuntament en els judicis per recuperar la piscina?

 

9. Per què en el 2019 vosté i el PP van votar en contra de destinar diners per acabar la piscina?

 

10. Quan comprendrà i acceptarà vostè i el seu partit que tots els problemes de la piscina, els haguts i els que encara van eixint, es deu a la seu mala gestió i pèssima adjudicació? No ho diguem nosaltres: ho diu l’estudi de viabilitat que ha efectuat una empresa especialista aliena a l’Ajuntament.

 

El PP vota en contra d'iniciar els tràmits per recuperar la piscina

Us oferim tres d'entre les moltes pàgines d'informació que hem publicat sobre la piscina, amb la resposta a moltes de les preguntes anteriors. No confiem us les responga el PP.


https://lacotorradelavall.blogspot.com/2021/03/informe-el-paper-dels-partits-locals.html

https://lacotorradelavall.blogspot.com/2019/04/la-piscina-coberta-de-tavernes-tota-la.html

https://lacotorradelavall.blogspot.com/2022/10/de-nou-la-falta-de-memoria-en-el-pp-o.html