L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dijous, 9 de març del 2023

Compromís presenta la llista electoral aquesta nit en un acte dirigit a la militancia i simpatitzants

 
 
Compromís presenta aquesta nit, a partir de les 20.30 hores, el seu projecte per a Tavernes durant la pròxima legislatura 2023-2027. L'acte està dirigit específicament a la militància i simpatitzants de la formació i tindrà lloc en un conegut local de Tavernes. 
 
Segons publica el diari Levante-EMV, Compromís donarà a conéixer la llista completa de la formació, una llista que encapçala  Josep Llàcer, primer tinent alcalde i actual regidor d'Obres i Urbanisme, Seguretat Ciutadana, Foment Local i responsable del àrea de Festivals.
 
 
 
Levante-EMV avança alguna de les propostes de l'equip de Josep Llàcer per a la pròxima legislatura. Segons el diari, tot i aprofitant el període festiu faller en què ens trobem, ha donat a conéixer la creació d'un Espai Polivalent Faller que albergue actes organitzats per la Federació de Falles de Tavernes i les sis comissions, cas per exemple del Sopar de Germanor, el Mig Any Faller o actes festius que s'organitzen amb caràcter general a tota la ciutadania (concerts, actes de festes, etc).
 
Compromís considera que Tavernes és una ciutat amb gran prestigi dins de les lletres fallera, i la seua proposta és potenciar més aquesta faceta cultural amb la convocatòria d’un concurs literari faller remunerat i de prestigi. Amb això es pretén premiar la qualitat literària dels articles publicats en els llibrets, on Tavernes ha aconseguit renom, i bona prova és que habitualment els llibrets de les sis comissions són guardonats en els Premis a l'Ús del Valencià que organitza la Conselleria d'Educació.