L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 21 de març del 2023

La Guàrdia Civil ha detingut als autors de múltiples robatoris en segones residències de Tavernes

La Guàrdia Civil ha dut a terme la identificació i detenció dels autors de múltiples robatoris amb força en Tavernes, però també a Corbera i Alzira, a través de la denominada Operació ‘Fiatoblo’ que va donar principi al gener després de la denúncies dels propietaris afectats.

Segons el diari Levante-EMV i “elperiòdic.com”, els agents van comprovar que els autors s'ajudaven d'una furgoneta robada a Corbera per a trasllat dels objectes robats, majorment electrodomèstics, roba de marca, aparells de tecnologia i diners en efecte. El botí l'aconseguien dels habitatges buits en aquesta època després de forçar les portes i panys. Els objectes robats eren traslladats a un locutori d'Alzira, on els canviaven per diners en efectiu.

Els agents de la Guàrdia Civil van aconseguir la identificació dels autors, de nacionalitat espanyola i residència a Alzira, després d'un accident amb la furgoneta robada, la qual van deixar abandonada i van fugir a un centre comercial de Carcaixent on van comprar roba per a canviar-se. Les càmeres permeteren la identificació. Se'ls acusa de delicte continuat de robatori amb força en establiments i habitatges i robatori de vehicle.

En una segona fase, segons compten els dos diaris, s'inspecciona el locutori on es localitza nombrosos objectes procedent dels robatoris de Tavernes i es deté al seu propietari, de nacionalitat marroquina, que és imputat d'un delicte de recepció d'objectes robats. 

Segons "Levante-EMV" i "elperiodic.com". Fotografia Guàrdia Civil