L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 25 de març del 2023

Gran èxit de la presentació del còmic "Tavernes, digna de ser coneguda" amb un vestíbul ple de gom a gom

 
 
 
Ahir per la vesprada va tindre lloc la presentació del còmic "Tavernes de la Valldigna, digna de ser coneguda" davant una gran expectació. L'acte estava programat per a les 19 hores de la vesprada i va tindre lloc en el vestíbul de la Casa de la Cultura i va comptar en la mesa de presentació amb els dos cronistes oficials de Tavernes, Encarna Sansaloni i Pep Ciscar, junt amb els editors de "Camacuc Edicions", els quals han explicat les històries més interessants del monogràfic al voltant de lcs tradicions, la cultura i el patrimoni valler..
 
 
 

 

 

L'acte, organitzat i promogut per l'Ajuntament presentava un còmic d'edició municipal. Va comptar amb la presència de l'alcalde Sergi González, les dues regidores implicades en la presentació i edició del còmìc, Àngela Llinares i Fina Vercher de Compromis i responsables de Promoció Lingüística i de Educació,  a qui acompanyaven altres regidors de Compromís i els dos regidors no adscrits.  Entre els assistents, el campió de marxa nòrdica Ramon Àlvarez que té un lloc en el còmic presentat i que va ser rebut amb un gran aplaudiment.

 

 

 

 L'alcalde de Tavernes, Sergi González, la regidora d'Educació, Fina Vercher, i la de Promoció Lingüística, Àngela Llinares, en els seus parlaments han destacat que "és un còmic molt amé i bonic per a conéixer la història de Tavernes, i han agraït la implicació dels cronistes oficials, sempre disposats a ajudar en qualsevol projecte en benefici del nostre poble".

 

.

 
 
La regidora d'Educació, Fina Vercher, al seu torn afegia que un dels objectius també ha estat "el crear contingut en valencià, i fer-ho mitjançant aquest gènere literari que es pot treballar en les escoles, i té també el valor que en format còmic no hi ha massa material. Pensem també que el format còmic farà que arribe a més gent, fins a tot als més majors".
 
El còmic s'ha repartit en les escoles de la localitat, i segons s'indicava, es confia en realitzar pròximament una segona edició, així com usar aquest mitjà del còmic per a seguir promovent el coneixement de Tavernes i el territori que forma el terme municipal.