L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 1 de març del 2023

El diumenge dia 5 la falla La Via organitza la 28á matinal motera

 

La Falla La Via un any més i com a pòrtic de les festes falleres, organitza la tradicional “Matinal motera” el pròxim diumenge, dia 5 de març,  que arriba enguany a la seua divuitena edició, o siga que és un referent entre les concentracions dels afeccionats a la moto i una també de les més animades i concorregudes del País Valencià per l'ambient festiu que s'hi viu.

Un any més els actes es desenvoluparan en el pavelló faller i els carrers del voltant, que serviran d'aparador a les motos, perquè al llarg del matí puguen ser contemplats i admirats per tants i tants vallers i valleres que estimen aquest mitjà de transport i els esports que se'n deriven.
 
Enguany la matinal motera ofereix un caràcter solidari en favor de la Fundació Alpe Acondoplasia (L'acondroplàsia és una displàsia òssia ocasionada per un trastorn genètic i que es causa del 90% de la baixa estatura desproporcionada, allò que és coneix com a nanisme) i la Fundació d'Ajuda a la Artrogiposis Múltiple Congènita (Contractures congènites de les extremitats. Es manifesta en el naixement com a limitació de la mobilitat articular, no sol ser progressiva i pot incloure feblesa muscular i fibrosis).

Al llarg del matí de diumenge, i a partir de les 9 hi haurà l’esmorzar popular, entrega de samarretes, sorteig de regals amb l'animació del grup de rock "Cabos sueltos", així com la rifa solidària d'un patinet eleèctric, mercat d'articles moters i jocs infantils.

Remés.