L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 10 de març del 2023

Les sis falles de Tavernes ja han rebut el banderí i premis de l'Ús del Valencià de Conselleria

 

La Conselleria d'Educació ha lliurat avui els premis a l'ús del Valencià en un acte que ha tingut lloc en la Ciutat de les Arts i les Ciències i que ha comptat amb la presència de la Consellera d'Educació, Raquel Tamarit. La fotografia és un motiu de satisfacció per a Tavernes: les 6 comissions de les falles fotografiades a les escales de les Arts i les Ciències. 
 
Les 6 comissions de les falles de Tavernes han participat en l'acte ja que es dóna la feliç circumstància que totes les falles valleres han aconseguit guardó. L'acte ha comptat també amb la presència de l'alcalde Sergi Gonzàlez i dels regidors Josep Llàcer i Encar Mifsud, i al respecte cal indicar que la consellera Raquel Tamarit ha felicitat els representants de l'Ajuntament pel gran nivell demostrat pels llibrets vallers i per l'èxit aconseguit per les falles valleres, reconeixent que no és normal que totes les falles d'una localitat siguen premiades.
 
 
 
 
El resultat quan a les falles de Tavernes és el següent:
 
 

Portal de Valldigna      8é premi
 
 
 
La Via      14é premi
 
 
 
La Dula 16é 


Cambro 47é premi


 
Passeig     49é premi
 
 
 
Prado 80é premi