L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.969
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:62.629

dissabte, 18 de març del 2023

Aquesta vesprada les falles de Tavernes han celebrat l'Ofrena a la Mare de Déu dels Desemparats

 

Aquesta vesprada ha tingut lloc  l’acte de l’ofrena a la patrona valenciana, la Mare de Déu dels Desemparats, celebrat al llarg de la vesprada i a la boqueta nit, i de la qual us oferim unes imatges.

L'ofrena és potser l’acte col·lectiu més multitudinari de les falles valleres en comptar amb la participació de la pràctica totalitat  dels fallers i falleres de les comissions de les sis falles, amb una desfilada que  ha congregat també un bon grapat de  veïns i veïnes pel Carrer Major i Plaça Major.
 

 

Les falles com és tradicional han desfilat segons l'ordre de les presentacions i la Junta Directiva de la Federació de Falles de Tavernes ha estat l'última en fer l'ofrena. 
 
 

 
I demà el dia gran de les falles amb actes com la missa dedicada al patró Sant Josep pel matí; la tradicional mascletà sobre les 2 de la vesprada i la cremà de les falles, primer les infantils i ja per la nit les falles grans, en ordre invers al premi aconseguit com és tradicional.