L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.535
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:76.494

dijous, 23 de març del 2023

Poda de palmeres a la platja i reposició i plantació de plantes en les zones enjardinades

 
L'Ajuntament, a través de l'empresa SAV SA concessionària del manteniment i millora de jardins i espais verds dels nuclis urbans de la ciutat i la platja, està duent a cap tasques de neteja i adequació de les palmeres, amb poda de les rames i neteja dels estípits (tronc de les palmeres).
 
 
 
Quan ja tenim a l'horitzó el temps "d'anar-nos-en a la mar", com solem dir a Tavernes, tot es prepara i s'enllesteix per tal d'arribar a juny en les millors condicions. I així, si ahir informàvem de la poda d'arbres en el Passeig Lepant, per evitar problemes en la zona de jocs infantils, al mateix temps es duia a cap un bon treball de poda i neteja de les palmeres de l'avinguda de la platja.
 
 
 
La poda i arranjament de les palmeres tenia lloc ahir en la zona de l'entrada, front al local de la Policia Local, com podeu comprovar en les fotografies que us oferim i que també permeten vore com el treball s'ha de fer amb maquines de braç articulat per pujar els operaris i també el resultat, l'abans i després de la faena.

 


Treballs de reposició i plantació en zones enjardinades

El treball dels operaris no es queda només en la neteja i poda d'arbres i palmeres, sinó que al mateix temps es procedeix a la plantació de noves plantes i a la reposició d'aquelles que per diferents circumstàncies hagen pogut assecar-s'hi.

Aixi, en el temps aproximat dels dos anys últims, els operaris han plantat a les zones enjardinades de Tavernes i platja més de 2.000 plantes ornamentals i vora 200 arbres nous. Actualment s'està a l'espera de rebre per replantar 500 plantes ornamentals variades (margarides, crisantems, etc)